add a link

Seven ne yapmaz oyuncuları

コメントを追加する
Fanpup says...
I remember visiting this website once...
It was called Seven Ne Yapmaz Oyuncuları
Here's some stuff I remembered seeing:

Cast çalışması tamamlanan Seven Ne Yapmaz Oyuncuları belli oldu. Öncelikle Atv kanalında yayınlanacak, Mf Yapım’ın önderliğinde sizlerle buluşacak olan projenin başrollerini Yusuf Çim ve Seren Şirince, paylaşmaktadır. Çiftimizin uyumu harika olarak görülmektedir. Özellikle sosyal medya üzerinden ikili büyük ilgi görürken herkes tarafından yakıştırılmaktadırlar. Diğer oyuncularımız ise zaman içerisinde sizlere daha ayrıntılı olarak hem karakterlerinin özelliklerinden, biyografileriyle buluşturacağız. Bakalım Ozan ile Nazlı’nın, sürükleyici aşk hikayesini beğenecek misiniz?
Çim’in, canlandıracağı Ozan, biraz şımarıktır. Özellikle çapkınlığı ise başına büyük belalar açacak. Sonunda ailesi tarafından Karadeniz’e, gönderilerek orada hayatını şekillendirmesi için ise önüne hayatının şansı çıkacaktır. Bunda tabi ki Nazlı, olacak. Gerçek arkadaşlık, aşklık ve aile kavramının bağlılığını yeniden tadacak. Yusuf Çim’i, en son İçimdeki Fırtına ile izlemiştik.
Yazların en uyumlu yüzlerinden birisi olan Şirince, Nazlı ile karşımıza çıkacaktır. Doğuma, büyüme Karadeniz’li, olup gerçek aşkın bir gün karşısına çıkacağına inanmaktadır. Ozan’ı, ilk gördüğü andan itibaren ondan hoşlansa da ama, uyum sağlayamayacaklarını düşünerek duygularından ötürü çekingen davramak zorunda kalır. Gerçek Ozan, tanıdığında ise ona gerçekten aşık olmaya başlar. Seren’i, en son İlişki Durumu Karışık’ta gördük.
read more
save

0 comments