HaleyDewit Club
登録する
Fanpop
New Post
Explore Fanpop
added by HaleyDewit
Overal ter wereld sterven mensen aan Death によって Boredom.
video
neveneffecten
reeks 1
dieren des doods
added by flowerdrop
Harry Potter kan zich onzichtbaar maken dankzij z'n onzichtbaarheidsmantel. Een leuk attribuut in een fantasieverhaal of zou zo'n mantel ook echt bestaan? Wetenschappers uit verschillende landen beweren dat zij een onzichtbaarheidsmantel hebben ontworpen, die objecten kan verbergen door licht te splitsen. Dat schrijft de website Ananova.com.De onzichtbaarheidsmantel バン de wetenschappers haalt niet het niveau バン de mantel バン Harry Potter. Maar de mantel slaagt er toch in om paperclips en spijkers onzichtbaar te maken. De mantel is gemaakt バン gekristalliseerd calciumcarbonaat en werd ontworpen...
continue reading...
video
zonde
vd
zendtijd
added by flowerdrop
Source: によって me - flowerdrop
De Les Misérables-actrice Amanda Seyfried heeft een beetje last バン nostalgische gevoelens. Meer bepaald naar de grote cupmaat die ze als vijftienjarige had. Ze moest in haar tienerjaren serieus afvallen om rollen te kunnen spelen in Hollywood-films, vertelt ze in een televisie-interview.

In de tv-show バン Ellen DeGeneres vertelt de 27-jarige actrice dat ze zeker niet ontevreden is over haar lichaam.
"Ik ben op dit moment tevreden met 鍬 ik er uit zie. Eigenlijk doet het er voor mij niet toe. Maar wanneer je jong bent, kan je je schoonheid niet waarderen."
Toch vindt Seyfried dat ze als 15-jarige betere looks had dan nu.
"Eerlijk gezegd vind ik dat ik er veel beter uitzag toen ik 15 was. Ik had mooie, grote borsten maar toen ik in Hollywood ging werken, moest ik gewicht verliezen. En dan verlies je natuurlijk een cupmaat. Ik mis mijn grotere borsten niet omdat ze nogal in de weg zaten, maar het deed me er wel vrouwelijker uitzien." (Belga / Belga)
Broederlijk Delen heeft voor zijn 50ste verjaardag een veilingsite gelanceerd waar geboden kan worden op een of andere ervaring met een bekende Vlaming, bijvoorbeeld op een picknick met Peter バン De Veire. De opbrengst gaat naar de campagne "Maak ons overbodig", waarmee Broederlijk Delen mensen in het Zuiden helpt hun eigen plannen uit te voeren in de strijd tegen armoede en onrecht.

Enkele バン de ruim vijftig ervaringen met BV's werden al geveild, liet de ngo donderdag weten. Zo bracht een verhaaltje voor het slapengaan met actrice Maaike Cafmeyer 601 euro op.
Op www.maakonsoverbodig.be kan momenteel nog geboden worden op "Deel Vlaanderen Vakantieland met Erika バン Tielen", "Deel de keuken met Jeroen Meus", "Deel de backstage met Philippe Geubels" en "Deel de werkvloer met Roos バン Acker". In de toekomst komen daar nog heel wat ervaringen met BV's bij, waaronder "Deel je naam met een personage uit een boek バン Marc De Bel". De veiling loopt nog tot 24 april. (Belga / LEE)
added by brileyforever77
Source: Not mine
De eerste roman voor volwassenen バン Harry Potter-schrijfster J.K. Rowling wordt in Groot-Brittannië voor de televisie verfilmd. "A Casual Vacancy" ("Een goede raad") wordt vermoedelijk in 2014 uitgezonden, zo deelde de BBC maandag mee. Ze heeft steeds gemeend dat het boek het best voor televisie geschikt was, indien het ooit zou verfilmd worden, verklaarde Rowling.

Het sociaalkritische boek over een stadje in Engeland werd in september uitgegeven en zorgde meteen voor opzien, omdat het het eerste boek バン Rowling was in vijf jaar. Met de reeks バン zeven opeenvolgende boeken over tovenaarsleerling Harry Potter was de schrijfster wereldberoemd geworden. De Potter-boeken werden ook succesvol verfilmd. (Belga / KAV)
Jamie Waylett, een 22-jarige acteur die meespeelde in de Harry Potter-films, is veroordeeld voor een celstraf バン twee jaar. Dit wegens geweldpleging omdat hij de voorbije zomer meedeed aan rellen in Londen. Dat schrijft de Britse krant Daily Mirror.

Waylett speelde in zes Potter-films de rol vertolkte バン pestkop Vincent Crabbe, maakte met een bende de straten バン Londen onveilig tijdens de derde バン onlusten in de Britse hoofdstad.
Camerabeelden toonden aan dat de 22-jarige acteur een fles champagne aannam バン een mede-relschopper die net een winkel had geplunderd. Waylett werd dan ook schuldig bevonden aan heling. (Belga / MVL)
added by flowerdrop
Source: edited によって flowerdrop
added by HaleyDewit
video
ella
frederico
kopknop
video
アダム・ランバート
sure 火災, 火 winners
for your entertainment
Studio Brussel-presentatoren Siska Schoeters (rechts op foto) en Tomas De Soete (midden op foto) zijn vrijdag de trotse ouders geworden バン Lucien. Dat meldt de VRT. De geboorte is vlot verlopen en moeder, kind en papa stellen het wel.

Lucien werd op vrijdag 11 maart om 18.36 uur geboren. Hij meet 50,5 cm, weegt 3.105 gram en is naar verluidt al heel muzikaal.
Tomas en Siska zijn in de wolken met hun zoontje en willen hun prille ouderschap in alle intimiteit beleven. Daarom geven ze verder liever geen interviews of commentaar. (Belga / LEE)
added by LovingLucy
Source: LovingLucy
added by LovingLucy
Source: LovingLucy
added by LovingLucy
Source: LovingLucy
added by HaleyDewit
Source: Google
added by flowerdrop
Source: edited によって flowerdrop