add a link

Kalp Atışı 10 Kasım 19.Bölüm Fragmanı

コメントを追加する
Fanpup says...
I remember visiting this website once...
It was called Kalp Atışı 19.Bölüm Fragmanı (10 Kasım Cuma)
Here's some stuff I remembered seeing:
Kalp Atışı 16. Bölüm Fragmanı, Kalp Atışı izle
Kalp Atışı 19. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Yeni Bölümü ile Show Tv kanalında 10 Kasım Cuma günü devam eden gelişmelerinde Eylül, eski eşiyle ne yaşarsa yaşasın aşkına sımsıkı sarılmıştır. Aşk her zaman ki gibi elbette galip gelmeyi bilmiştir. İpek, hayatının şokunu yaşarken yeniden toplanması zorlanacaktır. Ona en büyük yardımcı ise Oğuz, olacak. Dizimizin fragman yayınlandığında buradan izleyebilirsiniz.
Kalp Atışı 19.Bölüm Fragmanı (10 Kasım Cuma)
Kalp Atışı 18.Bölüm Fragmanı (3 Kasım Cuma)
Kalp Atışı 17.Bölüm Fragmanı (27 Ekim Cuma)
Eylül, yine hastaneye damgasını vurmuştur. Kritik mudahalesiyle hastalara mucize gibi gelerek, hayata tutundurmayı başaracak olan ameliyata girmiştir. Ali Asaf, ile arasında durduramadığı çekimle mücadele...
Oyuncumuz Öykü Karayel’e Doğum Günü Sürprizi
Geniş ve kapsamlı en büyük Fan sitesidir. Anlık olarak gelişmeleri takip eder, güncel, özgün şekilde ziyaretçilere haber olarak sunar. Site telif haklarına saygılı olup kamuoyuna sunulan reklam amaçlı materyalleri içerk olarak sunmaktadır. Sizlere en doğru bilgiyi ulaştırmak için Kalp Atışı Dizisi takip edenleri için çalışıyoruz, Sosyal medyadan takip ederek beraber destekleyeceğiz, üstelik bölüm sonlarında yorumlayarak herkesin düşüncelerini yayınlayarak dizinin binlerce hayranına ulaşabileceksiniz. Yeni bilgiler, gelişmeler için. Sürekli takipte kalın.
read more
save

0 comments